Selecteer een pagina

Beste squashvrienden,

Wij zijn enorm blij dat we met Ewald en Rianne tot overeenstemming zijn gekomen om Sieben recreatie over kunnen gaan nemen. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten hebben wij een prachtig restaurant aan de overkant van “de squash”. Het Hooihuis hebben we zelf mogen ontwikkelen tot een toonaangevend horeca bedrijf. Inmiddels hebben we ook al ruim 5 jaar restaurant Bravo24 onder onze hoede in het gebouw van Indoor Skydive Roosendaal.

Het “pareltje aan de vijver” hebben we natuurlijk al jaren op het oog maar het was even wachten op het moment dat Ewald en Rianne met hun welverdiende pensioen konden gaan. 😉 In 2021 is het dan eindelijk zover en hebben we er volgens ons een prachtige locatie bij. Natuurlijk hadden we bedacht om een leuk feest te geven als afscheid en als nieuwe start. Helaas is er momenteel een virus wat ook deze feestjes verpest.
We zijn voornemens om dit alsnog te gaan organiseren als dit weer mogelijk is. Misschien wordt het een mooi zomerfeest, daar leent de locatie zich natuurlijk perfect voor.

We hebben daarnaast enorm veel leuke plannen en ideeën. Vanaf 4 januari zullen de deuren voor het eerst onder onze hoede open gaan. We zetten de bestaande mogelijkheden 1 op 1 door en zullen in de loop der tijd telkens leuke aanpassingen en toevoegingen doen. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen volg ons dan via de social kanalen Facebook en Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot snel!

Koen en Lisette Bakker & Luuk en Evelien de Man.