Selecteer een pagina

Squash

Wist je dat squash door verschillende wetenschappers uitgeroepen is als gezondste sport ter wereld? Dat je er gemiddeld 600 calorieën per uur mee verbrandt? En je met deze sport zowel kracht, fun en cardio combineert?

Squash is dynamisch, snel, kort en effectief balspel op een indoor squashbaan. Voor velen is het dé uitlaatklep om even helemaal lost te gaan en je verstand op nul te zetten. Veel mensen denken dat squash te zwaar is, maar dat is niet het geval. Het maakt namelijk niet uit op welk niveau je zit of welke leeftijd je hebt… squash kan iedereen!

over ons

Ons squash centrum bestaat al sinds 1994. En behoort tot de gezelligste en best verzorgde van het land. Nergens heb je zo’n mooie combinatie tussen goede horeca en squash. Vanaf januari 2021 is dit centrum in nieuwe handen en zullen we deze trend doorzetten en nóg beter gaan maken. 

Squash is de gezondste sport maar ook toegankelijk voor alle niveau’s en leeftijden. Komende tijd zullen we steeds meer leuke toevoegingen gaan doen aan deze leuke sport. Kijk nu al voor de mogelijkheden op ons handige reserveringssysteem. 

Voetbal legende marco van basten is inmiddels ook groot fan van squash!